Om os

Entertain Events

Entertain Events blev officielt oprettet den 30. juni 2020. Vi valgte at virkeliggøre drømmen, fordi vi med Entertain Events gerne vil fokusere på underholdningsaspektet, som vi mener mangler i branchen. Vi ønsker både at kombinere det i en pakkeløsning med pynt og diverse men også at tilbyde det enkeltstående. Dernæst så er vi mennesker, der brænder for eventbranchen og ikke mindst servicebranchen, hvor man kan være med til at give folk en fantastisk oplevelse.

Navnet

Det vi gerne vil opnå med virksomheden er at underholde til fester og arrangementer. Ikke nødvendigvis i den traditionelle forstand, men med indslag, dekorationer og påfund, der får dine gæster til at snakke, grine samt forundre sig og derved aldrig glemme jeres begivenhed.

Hvorfor vælge Entertain Events?

Et af de fokus der er hos Entertain Events, er at det skal være til at betale. Hernæst var fokusset, at det skulle være nemt for dig. Hos Entertain Events er det hele samlet, så du ikke skal ud og bruge tid i forskellige butikker og på forskellige hjemmesider.
Med en baggrund og teori indenfor servicebranchen ved vi, at det vigtigste er, at kunderne ikke bare skal være tilfredse, men de skal være glade og gerne positivt overrasket over produkterne og ydelsen de modtager.

Trustpilot